СМАЗОЧНИ ПРОДУКТИ ЗА МОТОРИ, ATV, МОТОРНИ ШЕЙНИ, ИЗВЪНБОРДОВИ ДВИГАТЕЛИ

масло за мотори

Нашия дългогодишен опит в сектора на висококачествените смазочни продукти ни позволи да създадем линия от високо иновативни и професионални смазочни продукти за мотоциклети и ATV-та, която е насочена предимно към професионалния спорт.

Смазването на мотоциклети повдига проблеми и изисквания, които са различни от тези на автомобила и което се дължи основно на по-малкия обем на двигателя. Като резултат , смазочните продукти трябва да бъдат „калибрирани” за да отговарят на специфичните нужди. След години проучване, ние разработихме пълна гама от продукти, която включва: моторно масло, масло за амортисьорите, спирачна течност, спрейове за вериги и почистване, както и охлаждащи течности. Наречени са “New Race Oils” и са специално проектирани за дву- или четери цилиндрови двигатели и за ATV-та. С тази специална колекция, ние навлязохме в очарователния свят на off-road-а като официален вносител за Honda в Световния Мотокрос Шампионат MX1.

Смазочните продукти на NILS предлагат много предимства, като увеличаване на максималната производителност на двигателя, правят по-лесна настройката му, гарантират повишена безопасност и съществено намаляват потребността от обслужване, която често се налага поради използването на неподходящ смазочен продукт. Продуктите се предлагат в различни опаковки с неизменно изгодно съотношене цена/качество.

Ако се преценявате като бунтар и свободен дух, и искате да пътувате по безкраен път, дайте воля на мечтите си!
Не следвайте само емоциите си, бъдете рационални и направете шампионския избор!

В сътрудничество с:

масла за мотори