ИНДУСТРИАЛНИ СМАЗОЧНИ ПРОДУКТИ

Който ни познава, е запознат и с нашите основни ценности - устойчивост, партньорство, иновации и ефективност - и знае, че може да разчита на нас не само като на доставчик, но като на доверен партньор. Ние сме спечелили доверието на нарастващия брой клиенти, като сме им съдействали да използват нашите продукти ефективно, т.е. ние сме им помогнали да се намали износването и загубите, предложили сме персонализирани решения за намаляване на общите разходи, подобряване надеждността на производствения процес и опазване на околната среда и здравето на хората.

Що се отнася до промишления сектор, ние предлагаме безброй услуги и над 1000 продукта, включително биоразградими, синтетични и минерални такива като хидравлични масла, турбинни масла, компресорни масла, редукторни масла, трансмисионни масла, греси, пасти, спрейове, почистващи препарати, антифриз, аксесоари и др.

Много от нашите смазочни материали за индустриалния сектор са специални продукти, изработени по поръчка за индустриални сектори и подходящи за специфични процеси. Те са разработени от екип от професионалисти, които работят в духа на иновативността.

Благодарение на нашата превантивна сервизна диагностика, филтриране, смазочен график, който включва и управление на смазочните продукти, ние можем да следим и подобрим работните условия на оборудването и чрез нашите консултации и анализ на графика Ви за поддръжка, ние успяваме да оптимизираме производителността и рентабилността на Вашата компания. Гамата от услуги, които предлагаме на нашите клиенти, включва също и консултантски услуги за складова оптимизация.
Нещо повече, ние сме притежатели на ISO 14001 сертификат за управление на околната среда, както и на ISO 9001 сертификат за качество, които са от съществено значение, за да може да работим в този сектор.