СМАЗОЧНИ ПРОДУКТИ ЗА ЗЕМЕДЕЛИЕТО

Нашата програма включва силен екологичен ангажимент за опазване на околната среда и на хората. Ето защо, в селскостопанския сектор, където всяка дейност е тясно свързана с производството на храни, ние предлагаме широка гама от биоразградими продукти, които са изградени от внимателно подбрани, абсолютно нетоксични суровини.

Ние разполагаме с широка гама от специфични биоразградми, синтетични или минерални продукти, като: моторни масла, хидравлични масла, компресорни масла, редукторни масла, трансмисионни масла, греси, пасти, спрейове, почистващи препарати, антифризи, антикорозионни продукти и др. Свойствата на всички тези вещества остават незасегнати при работни температури в диапазона от - 30 до + 120 °C. Всички тези продукти издържат на мръсотия, прах, както и големи температурни промени и могат не само да предложат абсолютна безопасност, но гарантират и дълги интервали на смазване независимо от вида на машината, дали е стара или чисто нова, става на въпрос за европейски или американски трактор.

Нашите смазочни материали са проектирани така, че да се избегнат случайни престои на машината поради проблеми, свързани със смазването, да се оптимизира продължителността на работното натоварване, и управлението на производствените процеси да стане по-рентабилно.

Ние сме надежден партньор и консултант по цялостна поддръжка. Благодарение на нашата сервизна дейност, която включва превантивна диагностика, смазочни графици и управление на смазочните продукти, ние успяваме да следим и подобрим работните условия на машината. Освен това, чрез консултации и анализ на графика за поддръжка успяваме да оптимизираме производителността и рентабилността на Вашата компания.
Нещо повече, ние сме притежатели на ISO 14001 сертификат за управление на околната среда, както и на ISO 9001 сертификат за качество, които са от съществено значение, за да може да работим в този сектор.