За нас

НИЛС С.П.А е международна компания, основана през 1971 година, със специализация във висококачествените смазочни материали.

Философията на нашата компания налага да споделяме целите на клиента ни на всяко едно ниво. Държим да ни възприемат като на надежден партньор, а не просто доставчик.

НИЛС С.П.А е не просто Вашият потенциален доставчик на смазочни материали, но и партньор, който е в състояние да предложи пълни консултантски услуги в сферата на поддръжката, и да препоръча на клиента най-удачните решения (с цел минимизиране на разходите, подобряване на производството, защита на околната среда, и т.н.)

Друг важен елемент на нашето предложение е отлично оборудваната ни лаборатория, която е в състояние да извърши всякакъв вид анализ на смазочни масла, да предложи продукт “по поръчка”, както и услуги по контрол на машини и заводи на клиентите ни.

Мотото ни “преди всичко внимание към човека” ни насочва да избираме масла, които не съдържат тежки метали и хлор, да създадем богат набор от биоразградими продукти и да си сътрудничим с Ренус, европейския лидер в производството на висококачествени охлаждащи масла с дълбоко уважение към околната среда и човешкото здраве.

Като естествена последица от философията на компанията, и като допълнителна гаранция за клиентите ни, НИЛС С.П.А притежава система за контрол на качеството, сертифицирана по ISO 9001 и система за управление на околната среда, сертифицирана по ISO 14001.

висококачествени смазочни продукти NILS