СМАЗОЧНИ ПРОДУКТИ ЗА ЛЕКИ И ЛЕКОТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ

автомобилни масла

Новата гама смазочни продукти за леки и лекотоварни автомобили, се явява, като естествено продължение на дългогодишната традиция на NILS за производството на високопроизводителни масла, греси и спрейове без компромис в качеството. Те покриват, не само все по-високите изисквания за качество на производители и стандарти, но и очакванията на най-претенциозните клиенти, по отношение на безупречна работа на двигателя и неговите компоненти.

Моторните масла за леки и лекотоварни атомобили на NILS имат за цел да задоволят нарастващото търсене на качествени и високопроизводителни смазочни продукти за автомобили. Специално подбраните добавки гарантират запазването на отлични смазочни свойства през целия експлоатационен период. Моторните масла NILS се отличават с отлична температурна стабилност и оксидационна устойчивост, изключителни смазочни характеристики, които намаляват триенето, а от там и консумацията на гориво (икономия на гориво).

Специално разработените моторни масла, осигуряват максимални характеристики в широк температурен диапазон и по този начин се увеличава интервала на смяна на маслото.

Нещо повече, ние сме притежатели на ISO 14001 сертификат за управление на околната среда, както и на ISO 9001 сертификат за качество, които са от съществено значение, за да може да работим в този сектор.

масла за автомобили